Това е моят форум. Вие можете да създавате теми и да участвате в обсъждането им.
Създаване на тема | Към списка
Привет на всички, исках да обсъдя публично идеята си за едно голямо возене из БЪЛГАРИЯ без цел и посока-просто заради самото каране и веселата компания която се надявам да се съберем,а и да не забравя да споделя ,че става въпрос за лятото на 2007 година.така ,че който е "ЗА" или "Против" моля да сподели своето мнение тук.Благодаря Ви предварително!!!
Искам да уточня някои неща за да няма излишни въпроси : Тези които ме познават знаят ,че карам голямо ендуро,а и много обичам да съм сред природата-предимно гора,балкан..... така ,че пътуването ще е съсредоточено точно по такъв терен-в смисъл черни пътища , между селски пътища. като казвам из гората моля Ви да не си мислите ,че ще се кара в стил хард крос-твърдо НЕ,по-точно каренето може да се оприличи като туристическо пътешествие-спане на палатки,пианстване вечер край лагерен огън,риболов ...... абе с 2 думи тотална по4ивка, без крайни срокове и цели,маршрута ще се сугласува предната вечер преди тръгването и т.н.
идеята е страхотна и аз лично я подкрепям,защото смятам да сум част от нея
едвам ме нави
Живко, да бе, човек, Да!
Радвам се , че събираме ентосиасти с такава скорост, и като гледам все ка4ествени ;)
super...........:)))))))))))))) Aide .........
само аз ли съм единствения мъж който е навит да тръгне на такова пътешествие само със жени,не че ще ми е лошо , но имам чувството че много ще ми завиждат някои
В текста може да използвате Wiki или HTML тагове